Wie is Nel

Mijn naam is Nel van Leeuwen-de Vries. Ik woon samen met mijn man en kinderen aan de Waardsedijk tussen Oudewater en Montfoort, een prachtig stukje ‘Groene Hart’. Hier is mijn kantoor gevestigd van waaruit ik mijn werkzaamheden verricht.

1 januari 2007 startte ik met Nel’s Office. Na jarenlang bij verschillende bedrijven gewerkt te hebben in de administratieve- en financiële sector besloot ik dat het tijd was voor mezelf te beginnen. Ik wilde graag mijn eigen draai en invulling geven aan dit prachtige beroep.
Voor sommigen lijkt het beroep boekhoudster saai maar het tegendeel is waar, voor mij althans.

Ik kan zeggen dat ik mijn dagelijks werk heel leuk vind. Het is altijd weer anders en daar zorgen voornamelijk mijn cliënten voor.  (En de belastingdienst natuurlijk ook een beetje!).

Wat ik voor u kan betekenen is duidelijkheid voor de toekomst. Ik verdiep me nauwgezet in uw boekhouding en probeer, door de juiste vragen aan u te stellen, de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor realiseert u zich steeds beter hoe u uw onderneming wilt leiden en wat uw verdienmodel  zou moeten zijn. 

Naast financiële advisering is het ordenen van administraties en het snel boven tafel krijgen van cijfers een uitdaging voor mij, telkens weer. Ik ben altijd op zoek naar een oplossing. Dit is vast vanuit mijn jeugd ontstaan, toen ik niets liever deed dan legpuzzels maken van zoveel mogelijk stukjes. 

Nel´s Office is een klein en dynamisch administratiekantoor dat starters, ZZP-ers en MKB-ers helpt met de bedrijfsvoering, administratie en financiën. Particulieren, verenigingen en stichtingen vallen ook onder haar werkgebied.

Ik bied u een allround dienstenpakket aan, ook op locatie.

Voor een heldere financiële aanpak